СЕРТИФИКАТ
ОЧАКВАЙТЕ!!

Звездно шоу под покрива на Дома за медико-социални грижи за деца във Варна

Звездно шоу сътвориха участниците в концерта "При нас е весело“, състоял се вчера в Дома за медико-социални грижи за деца – Варна. Инициативата за неговото провеждане е на Димитър Увалиев, който бе и водещ на спектакъла.
Сред изпълнителите, озарили сцената, бяха деца от Дома, възпитаници на Детска градина "Иглика“, Средното общообразователно училище за деца с нарушено зрение "Проф. д-р Иван Шишманов“, Дневен център "Ривиера“, брейк формация M.C.FLAME и много други.
Малки и големи показаха, че за таланта няма бариери - пред погледите на десетки гости, сред които зам.-председателят на Общинския съвет във Варна д-р Лидия Маринова, общински съветници, представители на районната администрация в "Приморски“, директорите на гостуващите заведения за деца и възрастни, спомоществователи и партньори.
Концертът "При нас е весело“ бе и своеобразен поздрав към лекарите, специалистите и всички, които се грижат за децата от Дома за медико-социални грижи. "Техните имена, труд и отдаденост често остават в сянка, но аз знам колко посветени са те на призванието си, колко обич и енергия влагат в работата си, въпреки трудности.
В техните ръце са проходили и проговорили стотици деца, спасявали са животи, вдъхвали са кураж и увереност, не са се отказвали, дори когато всичко е изглеждало загубено“, обясни директорът д-р Стефка Джанкова. Тя използва повода, за да отличи с грамоти едни от най-изявените професионалисти с дългогодишен стаж в лечебното заведение – д-р Марийка Милева, д-р Нели Николова, Донка Барусова – рехабилитатор, педагозите Божидарка Върбанова и Виолета Боева, логопедите Невия Попова и Галина Добролевска.

Източник: https://www.varna24.bg